Avantaje

Realizam Zincare Electrolitica si Zincare Termica de calitate exceptionala, la cele mai mici preturi din Romania

Avantajele zincarii

Zincarea la cald (zincarea termica) ofera cea mai buna protectie anticoroziva, conditionata de respectarea normelor tehnice aferente.
Procedeul de zincare este economic comparativ cu alte tehnologii, in special cea a vopsirii.
Durata de viata a stratului protector de zinc este in medie de 20 de ani, dar poate ajunge si la 50 de ani, in functie de mediul ambiant.
Toate suprafetele care vin in contact cu aerul sunt acoperite uniform. Zincarea termica nu necesita o pregatire prealabila a suprafetelor. Este permisa o verificare facila a starii suprafetelor protejate.
Zincarea termica, spre deosebire de alte protectii, cum ar fi vopsirea, are o mare rezistenta la vibratii.

Procedura de zincare termica dureaza cateva ore, comparativ cu cea a vopsirii, care necesita 2 zile (incluzand timpii de uscare intre cele doua straturi).
Costul manoperei reprezinta 30% din totalul costurilor zincarii. In cazul vopsirii, el poate ajunge la 60% din totalul costurilor de protectie (incluzand pregatirea suprafetei). Stratul de protectie nu necesita mentenanta pe intreaga durata de viata a produsului.
Procedeul zincarii electrolitice sau zincarii termice nu implica solventi daunatori sanatatii si mediului, asa cum este cazul vopsirii sau revopsirii libere. In caz de incendiu, stratul de zinc nu este inflamabil.

Protejarea prin zincare a structurilor metalice contribuie la reducerea poluarii mediului. Produsele zincate termic sunt reciclabile. Otelul zincat poate fi reciclat in cuptoare electrice (EAF), unde zincul care se volatilizeaza este colectat. Zincarea termica reprezinta principala sursa de reciclare a zincului (circa 27%).

Zincare

Daca sunteti interesat(a) de zincare electrolitica, zincare termica sau orice alt tip de acoperiri metalice, ne puteti trimite cererile dvs. pentru oferta de pret prin intermediul formularului de contact. De asemenea, ne puteti contacta folosind datele de mai jos.

SC STOREXIM PROD SRL
Strada Chile, nr. 4
Sector 1, Bucuresti
0752 225 460
021 230 65 66

storesrl@gmail.com

Program de lucru
L-V: 08:00 - 16:00
S: 08:00 - 12:00
D: inchis