Despre noi

Prezenti pe piata autohtona inca din anul 1992, STORE EXIM a devenit un colaborator de nadejde pentru companiile din intreaga tara care au nevoie de servicii de zincare electrolitica, zincare termica sau alte acoperiri metalice, vopsire in camp electrostatic.

Avand in dotare doua ateliere de prelucrari mecanice, bai moderne de zincare si un personal bine instruit, serviciile de executie a confectiilor metalice, zincarile si prelucrarile mecanice efectuate sunt realizate profesionist, lucru atestat si de certificatele de calitate tip 3.1, precum si de declaratiile de conformitate.

Suntem producatori de organe de asamblare – suruburi, saibe, piulite -, buloane si tije filetate, coliere metalice cu sau fara cauciuc pentru prinderea tevilor, bride metalice pentru prinderea cablurilor, conexpanduri si ancore metalice, suporti pentru aparatele de aer conditionat, precum si distantiere pentru armaturi cu diferite grade de incarcare a betonului.

Atat in magazinul nostru online cat si in cel fizic, comercializam materiale de constructii, scule si unelte de mana, scule pentru prelucrare prin aschiere, echipamente de protectie si alte peste 6000 de repere, majoritatea fiind marci consacrate: Bosch, Ius, Sola, Stanley.

Avand peste 4000 de clienti constanti, suntem alegerea perfecta atunci cand vine vorba de galvanizarea oricarei piese sau confectii metalice. Printre clientii carora le multumim pentru increderea acordata putem enumera: Aedificia Carpati, Art Group Int., Astaldi SpA, Baduc, Bog’Art, Camusat, Carpatcement Holding, Celpi, Conarg, Erbasu Total Construct, General Service Group 98, Imsat, Invest Prod, Klass Prodexport, Media Advertising, Metro Cash & Carry, O.M.A. Romania, RA-APPS Saifi, Romconstruct, Strabag, Synergy, Vesta Investment.

Va asteptam solicitarile pentru orice tip de zincare sau acoperiri metalice, sau alte servicii si produse oferite!

Zincare

Daca sunteti interesat(a) de zincare electrolitica, zincare termica sau orice alt tip de acoperiri metalice, ne puteti trimite cererile dvs. pentru oferta de pret prin intermediul formularului de contact. De asemenea, ne puteti contacta folosind datele de mai jos.

SC STOREXIM PROD SRL
Strada Chile, nr. 4
Sector 1, Bucuresti
0752 225 460
021 230 65 66

storesrl@gmail.com

Program de lucru
L-V: 08:00 - 16:00
S: 08:00 - 12:00
D: inchis