Galvanizare

Oferim servicii de galvanizare pentru orice tip de confectie metalica sau organe de asamblare. Realizam acoperiri galvanice de inalta calitate.

Galvanizare

STORE EXIM va ofera servicii de protectie anticoroziva de mai multe tipuri, cele mai uzuale fiind zincare electrolitica si zincare termica. Termenul de galvanizare dateaza inca din anii 1700, provenind de la descoperitorul acestui procedeu, medicul italian Luigi Galvani.

Procedeul de galvanizare sau acoperire galvanica consta intr-un catod (de exemplu placa de metal care urmeaza sa fie acoperita galvanic) si anod (polul pozitiv), ce se afla intr-o baie electrolitica, prin care circula curent electric. Curentul electric determina disocierea, transportul si depunerea ionilor de metal de la anod la catod, realizandu-se astfel galvanizarea obiectului de metal. Stratul de acoperire depuse este influentata de catre intensitatea curentului electric.

Oferim urmatoarele procedee de galvanizare:

Daca sunteti in cautare de un furnizor de incredere pentru servicii de zincare electrolitica, zincare termica, pasivare galbena, brunare, sablare, si alte tipuri de acoperiri galvanice sau de tratari ale suprafetelor, nu ezitati sa ne contactati!

Zincare

Daca sunteti interesat(a) de zincare electrolitica, zincare termica sau orice alt tip de acoperiri metalice, ne puteti trimite cererile dvs. pentru oferta de pret prin intermediul formularului de contact. De asemenea, ne puteti contacta folosind datele de mai jos.

SC STOREXIM PROD SRL
Strada Chile, nr. 4
Sector 1, Bucuresti
0752 225 460
021 230 65 66

storesrl@gmail.com

Program de lucru
L-V: 08:00 - 16:00
S: 08:00 - 12:00
D: inchis