Zincare Electrolitica

Realizam zincare electrolitica pentru repere de diferite dimensiuni. Zincam la rece - zincare electrolitica - organe de asamblare si confectii metalice diverse

Zincare electrolitica

Una dintre protectiile anticoroziva pe care compania noastra le ofera, reprezinta zincarea electrolitica. Denumita si galvanizare sau acoperire galvanica, procesul de zincare este relativ rapid si ieftin, fiind cel mai des folosit la organele de asamblare si subansamblele confectiilor metalice, profile, teava. Instalatia noastra de zincare, complet automata, are o capacitate inalta de productivitate, acest aspect fiind foarte important in onorarea comenzilor intr-un timp scurt.

Zincarea electrolitica asigura protectia anticoroziva a piesei, oferindu-i in acelasi timp si un pregnant rol decorativ. Se zincheaza electrolitic numai reperele care sunt folosite la interior, pentru cele exterioare fiind recomandata zincarea termica. Procedeul de galvanizare nu deformeaza piesele, iar grosimea stratului de zinc depusa se poate controla, fiind in medie intre 8 si 12 microni.

Asteptam solicitarile Dvs. pentru zincare electrolitica, termica sau orice alt tip de acoperire!

Zincare

Daca sunteti interesat(a) de zincare electrolitica, zincare termica sau orice alt tip de acoperiri metalice, ne puteti trimite cererile dvs. pentru oferta de pret prin intermediul formularului de contact. De asemenea, ne puteti contacta folosind datele de mai jos.

SC STOREXIM PROD SRL
Strada Chile, nr. 4
Sector 1, Bucuresti
0752 225 460
021 230 65 66

storesrl@gmail.com

Program de lucru
L-V: 08:00 - 16:00
S: 08:00 - 12:00
D: inchis